Ponton Sea Urchin

Produs nou

Sea Urchin este un ponton in forma de L, ce confera deopotriva spatiu de acostare pentru barca si o zona protejata de imbaiere, avand posibilitatea de a fi montate usor accesorii de inot.

Avand o capacitate de incarcare de 5680 kg, acest ponton este disponibil in doua variante: cu bardaj lateral din pin finlandez sau fara bordaj lateral.

Mai multe detalii

Fișa tehnică

Capacitatea de încărcare (kg) 5680
Greutate totală (kg) 5100
Flotor 4 x M140
Dimensiuni (m) 6,2 x 8,4 x 2,5
Bord liber (m) / punte lemn 0,5
Pod acces (m) 1,3 x 5,0

Informații

Pontoanele rezidentiale Sistem cu flotoare de beton sunt o buna alegere pentru amenajarile rezidentiale datorita longevitatii lor, al stabilitatii, intretinerii minimale, versatilitatii si raportului pret-calitate. Cele douasprezece modele standard si numeroasele lor variante ofera solutii viabile pentru aproape orice proprietate de la malul apei. Sunt disponibile in forme liniare sau cuplate in L sau T.

Modelele standard de pontoane rezidentiale Sistem cu flotoare din beton sunt adaptate pentru acostarea ambarcatiunilor, fiind disponibile intr-o gama variata de lungimi, latimi si bord liber. Greutatea si bordul liber variaza in functie de distanta dintre flotoare, de sistemul de ancorare, de accesorizare si de structura sistemului de puntare.

Puntarea se realizeaza din pin finlandez impregnat sub presiune care este cel mai potrivit pentru aceasta utilizare fiind, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde coditiile de exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate ridicata, ecart mare de temperatura, salinitate etc.). Pinul marca Prima Timber este unul de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj, acesta fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune.

Ca optionale pentru aceste pontoane pot fi alese urmatoarele: bordajul lateral, accesorii de inot, accesorii de acostare etc.


Date tehnice flotor:

Beton: 45-55 N/mm2 fibrobeton. Clasa de expunere in conformitate cu standardul european EN 206-1.

Armatura: otel galvanizat la cald.

Nucleu: polistiren expandat de 15 kg/m3.

Puntare: lemn de pin impregnat sub presiune rezistent la intemperii.

11 alte produse în aceeași categorie: