Platforma Mareea 37

Produs nou

Platforma realizata pe flotoare de beton, structura din lemn si punte impregnata sub presiune poate lua forma unui restaurant plutitor, foisor sau simpla terasa de relaxare care poate fi echipata, spre exemplu, cu un baldachin si mobilier de exterior. Platforma poate servi si la acostarea ambarcatiunilor si optional pot fi alese diverse tipuri de accesorii (inot, acostare etc.).

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

14 950€ (fără TVA)

Fișa tehnică

Capacitatea de încărcare (kg) 10400
Greutate totală (kg) 11000
Flotor 2 x M2406V
Dimensiuni (m) 6,1 x 6,0
Bord liber (m) / punte lemn 0,55
Pod acces (m) 1,3 x 5,0

Informații

Platforma de agrement este proiectata pentru distractie, timp liber si odihna. Cu o suprafata generoasa, este potrivita in multe situatii. Este ideala pentru folosire in orice anotimp. Platforma poate fi echipata in moduri variate pentru diferite utilizari, poate primi un minim de dotari, sau alte echipamente optionale cum ar fi spatiile de depozitare, scari de inot, accesorii de acostare etc.

Platforma este compusa din doua flotoare de beton continuu pe care se monteaza suprastructura de grinzi si sistemul de puntare, toate din lemn de pin finlandez impregnat sub presiune, cel mai folosit produs in domeniul marin.

Date tehnice:

Beton flotoare: 45-55 N/mm2 fibrobeton. Clasa de expunere in conformitate cu standardul european EN 206-1.

Armatura: otel galvanizat la cald.

Nucleu flotoare: polistiren expandat de 15 kg/m3.

Puntare: lemn de pin finlandez impregnat sub presiune, rezistent la intemperii. Nu necesita intretinere.

1 alt produs în aceeași categorie: