Echipamente si accesorii marine Conține 73 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 73 articole
 • 350€ Stoc epuizat

  Aceasta scara este disponibila in doua variante: cu 4 trepte sau cu 6 trepte. Treptele sunt realizate din lemn de pin finlandez, impregnat sub presiune, cel mai folosit produs din domeniul marin, unde conditiile de exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate, ecart mare de temperatura, salinitate etc.).

  350€
  Stoc epuizat
 • 290€ Stoc epuizat

  Scara de inot este rezistenta in mediul marin si este disponibila atat cu 4 trepte cat si cu 6 trepte. Ambele variante includ in pret kitul de montaj rapid.

  290€
  Stoc epuizat
 • 180€ Stoc epuizat

  Scara de inot are cadrul din otel galvanizat la cald, iar treptele sunt din aluminiu. Este disponibila fie cu 4 trepte, fie cu 6 trepte.

  180€
  Stoc epuizat
 • 390€ Stoc epuizat

  Scara de inot din otel galvanizat este disponibila in 3 variante: - cu 4 trepte - cu 6 trepte - cu 8 trepte Treptele scarii sunt din lemn de esenta tare, rezistente la apa.

  390€
  Stoc epuizat
 • 1 015€ Stoc epuizat

  Cordon cu lungimea de 50 m pentru delimitarea bazinului.

  1 015€
  Adaugă în coş Detalii
  Stoc epuizat
 • 530€ Stoc epuizat

  Cordon cu lungimea de 25 m pentru delimitarea zonei de inot. Are 4 flotoare/m.

  530€
  Adaugă în coş Detalii
  Stoc epuizat
 • 850€ Stoc epuizat

  Trambulina este un accesoriu potrivit pentru orice tip de ponton, piscina si bazin. Trambulina pentru sarituri se monteaza foarte usor si are dimensiunile de 1,2 x 0,46 m si este din lemn laminat, iar cadrul este din otel galvanizat la cald.

  850€
  Adaugă în coş Detalii
  Stoc epuizat
 • 320€ Stoc epuizat

  Separatoarele pentru ambarcatiuni Marinetek sunt accesibile ca pret si proiectate pentru acostarea usoara si in conditii de siguranta a ambarcatiunilor de mici dimensiuni in porturile de agrement. Bratele sunt prinse de ponton cu balamale sau adaptoare pentru a se potrivi cu cadre de diferite modele si materiale.

  320€
  Stoc epuizat
 • 1 600€ Stoc epuizat

  Jetelele de acostare Marinetek sunt foarte rezistente, ideale pentru aplicatiile solicitante. Acestea au capacitate mare de incarcare si sunt foarte stabile. Modelele standard sunt dotate de jur imprejur cu aparatori din PVC si tacheti pentru legarea ambarcatiunilor. Jetelele sunt prinse de ponton cu articulatii flexibile cauciucate asigurandu-se astfel...

  1 600€
  Stoc epuizat
 • 245€ Stoc epuizat

  Balizele de navigare foarte rezistente, nescufundabile si usor de folosit. Marinetek va pune la dispozitie balize in culorile rosu, verde si galben cu diametru de 513 mm si inaltimea de 1300 mm.

  245€
  Stoc epuizat
 • 85€ Stoc epuizat

  Balizele Marinetek sunt foarte rezistente, nu se scufunda si sunt usor de ancorat. Gama de produse include balize cu bara inalta pentru ancorarea cu pupa si balize cu bara joasa pentru ancorare la mare deschisa. Balizele 45 l, 75 l si 150 l sunt de cea mai buna calitate si sunt proiectate in conformitate cu regulile de ancorare ale ambarcatiunilor pentru...

  85€
  Stoc epuizat
 • 41€ Stoc epuizat

  Tachetii Heavy Duty asigura o legare stabila pentru toate dimensiunile de ambarcatiuni. Pot fi atat din Aluminiu cat si din Inox 316 si au urmatoarele caracteristici: Baza: 60 x 220 mm Inaltime: 95 mm Fixare: 2 x M12 Rezistenta: 25 kN

  41€
  Stoc epuizat
Se afişează 1-12 din 73 articole