Magazinele noastre

Magazinele noastre

Pontoane.ro S.R.L. - localitatea 23 August, judeţul Constanta

Rezidentiale Sistem Conține 20 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 20 articole
 • 8 415€ Stoc epuizat

  Pontoanele Strafish sunt cele mai bine vandute din gama rezidentiala. Pontonul Starfish 1 are lungimea de 6,9 m si latimea de 3,1 m, fiind astfel potrivit pentru orice amenajare de mal. Acest ponton este disponibil in doua variante: fara bordaj sau cu bordaj lateral din pin impregnat sub presiune. Pretul include: cheile de legatura pentru lanturi,...

  8 415€
  Stoc epuizat
 • 11 815€ Stoc epuizat

  Pontonul Starfish 2 are o lungime de 9 m si este format din sase flotoare de beton. Pentru acest ponton puteti opta pentru varianta cu bordaj lateral din pin finlandez impregnat sub presiune, daca doriti ca pontonul dumneavoastra sa aiba un aspect placut si elegant, sau, varianta simpla, fara bordajul lateral.

  11 815€
  Stoc epuizat
 • 11 815€ Stoc epuizat

  Latimea de 3,1 m face ca pontonul Coral 1 sa fie deosebit de robust. Avand o lungime de 10 m si o capacitate de incarcare de aproximativ 6800 kg, pontonul este disponibil, la alegere, fara bordaj sau cu bordaj lateral realizat din pin impregnat sub presiune.

  11 815€
  Stoc epuizat
 • 15 725€ Stoc epuizat

  Cel mai solid si cel mai mare din aceasta gama, Coral 2, are 12 m lungime si 3,1 m latime. Pentru un plus de eleganta, recomandam varianta cu bordaj lateral, realizat din lemn de pin impregnat sub presiune, fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, avand o durabilitate indelungata in exploatare, incomparabila cu produsele din lemn netratate...

  15 725€
  Stoc epuizat
 • 9 350€ Stoc epuizat

  Pontonul Oyster este realizat din doua flotoare de beton, are o capacitate de incarcare de aproximativ 3500 kg si un bord liber de 0,55 m. La achizitia unui astfel de ponton, puteti opta pentru varianta fara bordal lateral, sau, cu bordaj lateral realizat din pin impregnat, cel mai utilizat produs in domeniul marin.

  9 350€
  Stoc epuizat
 • 6 783€ Stoc epuizat

  Acest ponton, Medusa 1, este cel mai mic ponton rezidential, in versiunea de baza. Cu o lungime de 6,3 m si o latime de 2,5 m acesta este format din doua flotoare de beton rezistent la inghet. In functie de preferintele dumneavoastra, acesta este disponibil atat fara bordaj lateral, cat si cu bordaj lateral realizat din pin finlandez impregnat sub presiune.

  6 783€
  Stoc epuizat
 • 7 310€ Stoc epuizat

  Pontonul Medusa 2 este una din cele mai bune alegeri pentru amenajarile rezidentiale. Cu o capacitate de incarcare de aproximativ 2800 kg, acest ponton este disponibil fie cu bordaj lateral, fie fara bordaj lateral.

  7 310€
  Stoc epuizat
 • 10 540€ Stoc epuizat

  Medusa 3 este un ponton ce pune la dispozitie 13 m de spatiu de andocare. Acesta se poate extinde, oricat de mult, cu module de cate 5 m. Acest ponton este cea mai buna alegere pentru amenajarile rezidentiale datorita longevitatii lui, al stabilitatii, intretinerii minimale, versatilitatii si raportului pret-calitate. Pontonul este disponibil in varianta...

  10 540€
  Stoc epuizat
 • Pontonul Lobster 1 este un model de ponton cuplat in T care este format din trei flotoare si are o capacitate de incarcare de 4260 kg. Platforma T are 4,6 m latime iar lungimea este de 8,4 m. Optional, pontonul poate avea bordaj lateral din pin impregnat sub presiune la pretul de 650 euro.

 • Lobster 2 are o lungime de 12,4 m, ceea ce confera spatiu si stabilitate. Pontonul include in pret: chei de legare pentru lanturi (4 buc), aparatori laterale din lemn si podul de acces, iar optional se poate alege varianta cu bordaj lateral din pin impregnat. Structura pontonului este suficient de solida pentru a permite acostarea ambarcatiunilor dar si...

 • Sea Urchin este un ponton in forma de L, ce confera deopotriva spatiu de acostare pentru barca si o zona protejata de imbaiere, avand posibilitatea de a fi montate usor accesorii de inot. Avand o capacitate de incarcare de 5680 kg, acest ponton este disponibil in doua variante: cu bardaj lateral din pin finlandez sau fara bordaj lateral.

 • 3 950€ Stoc epuizat

  Pontonul rezidential Crab este cel mai mic si cel mai accesibil model din aceasta gama, avand 6 m lungime si un bord liber de 0,5 m. Acest ponton are un pod de acces de 1,3 m latime si 5 m lungime si este realizat din trei flotoare de beton.

  3 950€
  Adaugă în coş Detalii
  Stoc epuizat
Se afişează 1-12 din 20 articole