Legale

Acreditări

Concept și producție:

Acest magazin online a fost creat folosind aplicația de comerț electronic PrestaShop,răsfoiți blogul despre comerț electronic al PrestaShop pentru noutăți și sfaturi despre vânzarea online și administrarea unui site de comerț electronic.

Marinetek NSD este o echipa de specialisti in masura sa va acorde solutii optime nevoilor dumneavoastra, de la consultanta de specialitate in preocesul de luare al deciziei si pana la instalarea produselor in teren.

Cu rezultate excelente pe piata din Romania, avand o experienta de peste 15 ani de activitate, detinem o baza tehnica locala de productie a pontoanelor, sub licenta Marinetek, precum si capacitatea de a pune in opera proiecte "la cheie" cu echipa si utilaje proprii, de specialitate.
Marinetek este un brand recunoscut international datorita realizarii numeroaselor proiecte cu includ porturi de agrement si/sau turistice, si pentru sutele de solutii plutitoare inglobate in pontoane de diferite forme si dimensiuni, cu multiple utilizari.

Cu succes deplin in Romania, ceea ce ne confirma capacitatea excelenta de productie si livrare, suntem in masura sa lansam oferta noastra completa, care isi propune sa fie o unealta de baza in cautarile dumneavoastra de produse si idei de amenajari la malul apei, sau oriunde in natura deoarece va prezentam si o gama variata de lemn impregnat, rezistent la intemperii, la cel mai bun raport calitate-pret, marca Prima Timber, toate acestea intr-un capitol destinat deckingului si amenajarilor exterioare (terase, foisoare, balcoane, alei pentru gradina etc).