Ponton Shellfish 1A

Produs nou

Pontonul Shellfish 1A are bordul liber suficient de redus (0,3 m) astfel incat poate fi folosit si ca platforma de imbaiere. Acest ponton este realizat cu ajutorul a sase flotoare de plastic si are o capacitate de incarcare de 1050 kg. Contra cost se poate echipa cu balustrade si alte tipuri de accesorii.

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

2 200€ (fără TVA)

Fișa tehnică

Capacitatea de încărcare (kg) 1050
Greutate totală (kg) 630
Flotor 6 x M15
Dimensiuni (m) 5.0 x 2.5
Bord liber (m) / punte lemn 0.30
Pod acces (m) 1.2 x 5.0

Informații

Pontonul Sistem cu flotoare din plastic este cea mai buna solutie pentru amplasamentele adapostite si cu adancimea apei mica. Este potrivit pentru scaldat si acostarea ambarcatiunilor mici. In ciuda greutatii reduse, structura pontonului este rezistenta si stabila. Toate modelele au platforma spatioasa, sunt robuste si au durata mare de viata la un pret accesibil. Structura si puntea sunt de pin finlandez impregnat sub presiune iar flotoarele, incarcate cu polistiren expandat, sub forma de tuburi de polietilena formate in vaccum sau flotoare din plastic.

Pontoanele cu flotoare din plastic includ: chei de legatura pentru lanturi (2 buc), aparatori laterale din lemn si podul de acces. Suplimentar se poate opta pentru diferite tipuri de accesorii de acostare si pentru bordajul lateral al pontonului, realizat din lemn de pin finlandez, impregnat sub presiune - cel mai potrivit pentru aceasta utilizare fiind, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde coditiile de exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate ridicata, ecart mare de temperatura, salinitate etc.). Pinul marca Prima Timber este unul de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj, acesta fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune.

Date tehnice:

Flotorul caseta: polietilena formata in vaccum.

Nucleu: polistiren expandat de 20 kg/m3.

Flotorul tubular: tub gonflabil din polietilena.

Puntare: lemn de pin impregnat sub presiune.

7 alte produse în aceeași categorie: