Ponton Coral 2

Produs nou

Cel mai solid si cel mai mare din aceasta gama, Coral 2, are 12 m lungime si 3,1 m latime. Pentru un plus de eleganta, recomandam varianta cu bordaj lateral, realizat din lemn de pin impregnat sub presiune, fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, avand o durabilitate indelungata in exploatare, incomparabila cu produsele din lemn netratate sau tratate doar termic.

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

15 725€ (fără TVA)

Fișa tehnică

Capacitatea de încărcare (kg) 10200
Greutate totală (kg) 6410
Flotor 3 x M300
Dimensiuni (m) 12,0 x 3,1
Bord liber (m) / punte lemn 0,60
Pod acces (m) 1,3 x 5,0

Informații

Pontoanele rezidentiale Sistem cu flotoare de beton sunt o buna alegere pentru amenajarile rezidentiale datorita longevitatii lor, al stabilitatii, intretinerii minimale, versatilitatii si raportului pret-calitate. Cele douasprezece modele standard si numeroasele lor variante ofera solutii viabile pentru aproape orice proprietate de la malul apei. Sunt disponibile in forme liniare sau cuplate in L sau T.

Modelele standard de pontoane rezidentiale Sistem cu flotoare din beton sunt adaptate pentru acostarea ambarcatiunilor, fiind disponibile intr-o gama variata de lungimi, latimi si bord liber. Greutatea si bordul liber variaza in functie de distanta dintre flotoare, de sistemul de ancorare, de accesorizare si de structura sistemului de puntare.

Puntarea se realizeaza din pin finlandez impregnat sub presiune care este cel mai potrivit pentru aceasta utilizare fiind, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde coditiile de exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate ridicata, ecart mare de temperatura, salinitate etc.) Pinul marca Prima Timber este unul de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj, acesta fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune.

Ca optionale pentru aceste pontoane pot fi alese urmatoarele: bordajul lateral, accesorii de inot, accesorii de acostare etc.


Date tehnice flotor:

Beton: 45-55 N/mm2 fibrobeton. Clasa de expunere in conformitate cu standardul european EN 206-1.

Armatura: otel galvanizat la cald.

Nucleu: polistiren expandat de 15 kg/m3.

Puntare: lemn de pin impregnat sub presiune rezistent la intemperii.

11 alte produse în aceeași categorie: