Ponton Medusa 3

Produs nou

Medusa 3 este un ponton ce pune la dispozitie 13 m de spatiu de andocare. Acesta se poate extinde, oricat de mult, cu module de cate 5 m. Acest ponton este cea mai buna alegere pentru amenajarile rezidentiale datorita longevitatii lui, al stabilitatii, intretinerii minimale, versatilitatii si raportului pret-calitate. Pontonul este disponibil in varianta cu bordaj lateral dar si fara bordaj.

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

10 540€ (fără TVA)

Fișa tehnică

Capacitatea de încărcare (kg) 4260
Greutate totală (kg) 4050
Flotor 3 x M140
Dimensiuni (m) 13 x 2.5
Bord liber (m) / punte lemn 0.50
Pod acces (m) 1,3 x 5,0

Informații

Pontoanele rezidentiale Sistem cu flotoare de beton sunt o buna alegere pentru amenajarile rezidentiale datorita longevitatii lor, al stabilitatii, intretinerii minimale, versatilitatii si raportului pret-calitate. Cele douasprezece modele standard si numeroasele lor variante ofera solutii viabile pentru aproape orice proprietate de la malul apei. Sunt disponibile in forme liniare sau cuplate in L sau T.

Modelele standard de pontoane rezidentiale Sistem cu flotoare din beton sunt adaptate pentru acostarea ambarcatiunilor, fiind disponibile intr-o gama variata de lungimi, latimi si bord liber. Greutatea si bordul liber variaza in functie de distanta dintre flotoare, de sistemul de ancorare, de accesorizare si de structura sistemului de puntare.

Puntarea se realizeaza din pin finlandez impregnat sub presiune care este cel mai potrivit pentru aceasta utilizare fiind, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde coditiile de exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate ridicata, ecart mare de temperatura, salinitate etc.). Pinul marca Prima Timber este unul de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj, acesta fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune.

Ca optionale pentru aceste pontoane pot fi alese urmatoarele: bordajul lateral, accesorii de inot, accesorii de acostare etc.


Date tehnice flotor:

Beton: 45-55 N/mm2 fibrobeton. Clasa de expunere in conformitate cu standardul european EN 206-1.

Armatura: otel galvanizat la cald.

Nucleu: polistiren expandat de 15 kg/m3.

Puntare: lemn de pin impregnat sub presiune rezistent la intemperii.

11 alte produse în aceeași categorie: