Ponton Sea Lion 1

Produs nou

Acest ponton este cel mai popular din gama rezidentiale Heavy Duty. Stabil, sigur si cu o durata mare de viata este disponibil in doua variante: fara deck si cu deck lemn.

Pontonul are o latime de 3,1 m si o lungime de 8,4 m fiind potrivit pentru acostarea barcilor dar si pentru utilizarea altor accesorii, fie de acostare, fie de inot.

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

13 430€ (fără TVA)

Fișa tehnică

Capacitatea de încărcare (kg) 9000
Greutate totală (kg) 8380
Flotor M3008V
Dimensiuni (m) 8.4 x 3.1
Bord liber (m) / punte lemn 0,58
Pod acces (m) 1,3 x 5,0

Informații

Pontoanele rezidentiale Heavy Duty sunt stabile, sigure, cu cea mai mare durata de viata. Flotorul continuu este realizat din beton armat, ceea ce confera robustete structurii si nu necesita mentenanta in exploatare.

Pontoanele din aceasta gama sunt disponibile in doua variante: fara deck si cu deck lemn.

In cazul in care optati pentru varianta cu deck lemn, puntarea acestora se realizeaza din pin finlandez impregnat sub presiune care este cel mai potrivit pentru aceasta utilizare fiind, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde conditiile de exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate ridicata, ecart mare de temperatura, salinitate etc.) Pinul marca Prima Timber este unul de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj, acesta fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune.


Date tehnice flotor:

Beton: 45-55 N/mm2 fibrobeton. Clasa de expunere in conformitate cu standardul european EN 206-1.

Armatura: otel galvanizat la cald.

Nucleu: polistiren expandat de 15 kg/m3.

Puntare (optional): lemn de pin impregnat sub presiune rezistent la intemperii.

7 alte produse în aceeași categorie: