Ponton Sea Bear 2B

Produs nou

Sea Bear 2B este cel mai mare ponton din gama de pontoane rezidentiale Heavy Duty, avand o suprafata de aproape 50 m2, iar lungimea si latimea fiind de 16 m respectiv 3,1 m.

Cu o capacitate de incarcare de aproximativ 22 de tone, aceste pontoane sunt disponibile in doua variante: fara deck si cu deck lemn. Pontoanele puntate includ: 2 buc lanturi fixare mal, bordaj lateral si pod de acces.

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

29 070€ (fără TVA)

Informații

Pontoanele rezidentiale Heavy Duty sunt stabile, sigure, cu cea mai mare durata de viata. Flotorul continuu este realizat din beton armat, ceea ce confera robustete structurii si nu necesita mentenanta in exploatare.

Pontoanele din aceasta gama sunt disponibile in doua variante: fara deck si cu deck lemn.

In cazul in care optati pentru varianta cu deck lemn, puntarea acestora se realizeaza din pin finlandez impregnat sub presiune care este cel mai potrivit pentru aceasta utilizare fiind, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde coditiile de exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate ridicata, ecart mare de temperatura, salinitate etc.). Pinul marca Prima Timber este unul de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj, acesta fiind protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune.


Date tehnice flotor:

Beton: 45-55 N/mm2 fibrobeton. Clasa de expunere in conformitate cu standardul european EN 206-1.

Armatura: otel galvanizat la cald.

Nucleu: polistiren expandat de 15 kg/m3.

Puntare (optional): lemn de pin impregnat sub presiune rezistent la intemperii.

7 alte produse în aceeași categorie: