Profil semiparalelogram

Produs nou

Profilul semiparalelogram din lemn de pin impregnat sub presiune se utilizeaza pentru un design creativ in realizarea amenajarilor exterioare (terasa, foisor), lemnul fiind rezistent la umiditate, la diferente mari de temperatura, ciuperci, insecte, mucegaiuri si alti daunatori.

Dimensiuni (mm): a x b x c = 42 x 42 x 28

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

3€ (fără TVA)

3€ pe ml

Informații

Lemnul comercializat de Marinetek NSD este unul de esenta tare, impregnat sub presiune, importat din Finlanda, de la producatorul Prima Timber.

Pinul nordic impregnat sub presiune este, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde conditiile din exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate, ecart mare de temperatura, salinitate etc.).  Producatorul Prima Timber utilizeaza pinul finlandez de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj.

Lemnul este protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune, ce confera durabilitate indelungata in exploatare, incomparabila cu produsele din lemn netratate sau tratate doar termic, pastrandu-si totodata aspectul placut.

Disponibil in mai multe variante de lungimi, lemnul este ideal pentru amenajari exterioare deoarece are o durata de viata in exploatare de 50 de ani, fara intretinere (nu sunt necesare si nu recomandam folosirea altor uleiuri/ produse).

1 alt produs în aceeași categorie: