Profil lemn laminat arcuit

Produs nou

Profilul de lemn laminat arcuit este din pin finlandez, impregnat sub presiune, ceea ce face ca lemnul sa fie protejat atat la suprafata cat si in profunzime. Acest profil este ideal pentru realizarea diferitelor tipuri de poduri sau podete.

Dimensiuni (mm): a x b x s x L = 75 x 200 x 400 x 5000

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

451€ (fără TVA)

451€ pe buc

Informații

Lemnul comercializat de Marinetek NSD este unul de esenta tare, impregnat sub presiune, importat din Finlanda, de la producatorul Prima Timber.

Pinul nordic impregnat sub presiune este, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde conditiile din exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate, ecart mare de temperatura, salinitate etc.).  Producatorul Prima Timber utilizeaza pinul finlandez de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj.

Lemnul este protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune, ce confera durabilitate indelungata in exploatare, incomparabila cu produsele din lemn netratate sau tratate doar termic, pastrandu-si totodata espectul placut.

Disponibil in mai multe variante de lungimi, lemnul este ideal pentru amenajari exterioare deoarece are o durata de viata in exploatare de 50 de ani, fara intretinere.

1 alt produs în aceeași categorie: