Profil finisat profilat Comped

Produs nou

Lemnul impregnat in profunzime din pin finlandez profilat (cu striatii) comercializat de Marinetek este rezistent la diferentele mari de temperatura, la radiatiile UV, dar si la salinitate, ciuperci si mucegaiuri care ataca lemnul in mod normal. La un pret foarte bun in raport cu calitatea si durata de exploatare de 50 de ani, fara intretinere, acesta e ideal pentru amenajarile exterioare.

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

20€ (fără TVA)

Informații

Lemnul comercializat de Marinetek NSD este unul de esenta tare, impregnat sub presiune, importat din Finlanda, de la producatorul Prima Timber.

Pinul nordic impregnat sub presiune este, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde conditiile din exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate, ecart mare de temperatura, salinitate etc.).  Producatorul Prima Timber utilizeaza pinul finlandez de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj.

Lemnul este protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune, ce confera durabilitate indelungata in exploatare, incomparabila cu produsele din lemn netratate sau tratate doar termic, pastrandu-si totodata aspectul placut.

Disponibil in mai multe variante de lungimi, lemnul este ideal pentru amenajari exterioare deoarece are o durata de viata in exploatare de 50 de ani si nu necesita intretinere.

Pentru montajul lemnului va recomandam substructura din acelasi pin impregnat dar si holzsuruburile din inox partial filetate care lasa lemnului spatiul necesar pentru dilatare si contractare, dar cel mai important, acestea nu pateaza lemnul.

3 alte produse în aceeași categorie: