Profil finisat profilat Wave

Produs nou

Pinul nordic tratat prin impregnare in profunzime este ideal pentru amenajarile exterioare. Fie ca este folosit la amenajarea balconului, terasei, foisorului dumneavoastra, fie, drept pardoseala sau pentru a punta pontoanele, lemnul impregnat marca Prima Timber este cea mai buna alegere, avand un raport calitate-pret foarte bun si o durata de viata in exploatare de 50 de ani.

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

29€ (fără TVA)

29€ pe mp

Informații

Lemnul comercializat de Marinetek NSD este unul de esenta tare, impregnat sub presiune, importat din Finlanda, de la producatorul Prima Timber.

Pinul nordic impregnat sub presiune este, pe departe, cel mai folosit produs in domeniul marin, unde conditiile din exploatare sunt extrem de solicitante (umiditate, ecart mare de temperatura, salinitate etc.).  Producatorul Prima Timber utilizeaza pinul finlandez de esenta tare, selectat la o calitate superioara, specifica aplicatiilor profesionale si nu de hobby/ bricolaj.

Lemnul este protejat atat la suprafata cat si in profunzime, prin procesul de impregnare sub presiune, ce confera durabilitate indelungata in exploatare, incomparabila cu produsele din lemn netratate sau tratate doar termic, pastrandu-si totodata aspectul placut.

Disponibil in mai multe variante de lungimi, lemnul este ideal pentru amenajari exterioare deoarece are o durata de viata in exploatare de 50 de ani, fara intretinere (nu sunt necesare si nu recomandam folosirea altor uleiuri/ produse).

Pentru montajul lemnului va recomandam substructura din acelasi pin impregnat dar si holzsuruburile din inox partial filetate care lasa lemnului spatiul necesar pentru dilatare si contractare, dar cel mai important, acestea nu pateaza lemnul.

3 alte produse în aceeași categorie: